Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Munkámhoz kell a nyelv

Felnőtt fejjel, munka és család mellett nekiülni tanulni? Bizony lehetséges! Méghozzá úgy, hogy inkább kikapcsolódásnak tűnjön és nem egy szükséges plusz feladatnak? Van ilyen, méghozzá a Play Nyelviskolában.

Jobb állás reményében vagy mert az aktuális munka megkívánja az idegen nyelvet, sok felnőttnek újból be kell ülni az „iskola padba”, elővenni a nyelvkönyvet és nekiállni szavakat tanulni. Lássuk be, ez így ebben a formában elég elkeserítőnek és unalmasnak hangzik. Ráadásul munka után, család mellett nagyon el vagyunk fáradva, el is szoktunk a tanulástól, a memóriánk sem a régi, időnk sincs annyi - rengeteg érvet tudunk felsorakoztatni, hogy miért nehéz a felnőttkori nyelvtanulás.

De!

Még többet, ami mellette szól, vagyis miért tanuljunk felnőttként nyelvet a Play Nyelviskolában?

  • Ingyenes szintelmérő alkalmával átbeszéljük, hogy mire lenne szükséged, mi a célkitűzés, miért is vágsz bele a nyelvtanulásba. Felmérjük a jelenlegi nyelvtudásod, hogy ezek után tényleg arra tudjunk összpontosítani, amire kell, így lesz hatékony és gyors a fejlődés.
  • Rugalmas az időbeosztás, a megbeszéltek szerint akkor jössz, amikor neked a legmegfelelőbb, amikor még érzel elég energiát magadban, amikor a gyerekekre tud más vigyázni, amikor korábban végzel a munkahelyeden... alkalmazkodunk!
  • Egyéni vagy páros oktatás van nálunk – kizárólag a te igényeidhez alakítjuk az óra anyagát, figyelembe véve, hogy mire van szükséged, mi megy, mi nem megy. Ha éppen a külföldi főnöködtől vársz telefonhívást, azt gyakoroljuk, de ha állásinterjúra mész a közeljövőben, arra készülünk.  
  • Beszédcentrikus órák – legtöbb jelentkezőnek a beszéd jelenti a legnagyobb kihívást. Ehhez adunk mi maximális támogatást, teret, feladatot.
  • Változatos tananyag – nem egy adott könyvből tanulunk. Ennél sokkal gyorsabb, hatékonyabb és szórakoztatóbb, ha változatos eszközökkel támogatjuk a nyelvtanulást. Tanulókártyák, folyóiratok, internet – többek közt ezekkel egészítjük ki a tananyagot.
  • Jó hangulat – tanítványaink mindegyike kiemelte, hogy a Play Nyelviskolában mindig jó a hangulat! Nincs olyan, hogy rossz napja van a tanárnak, a diákjainknak mindig nagyon örülünk, szívesen fogadjuk őket.
  • Ingyenes automaták – pont a jó közérzet végett kínáljuk tanítványainkat kávéval, cappuccinoval, forró csokival vagy teával.
  • Könyvkölcsönzési lehetőség – ingyenesen elvihető számos idegen nyelvű könyv
  • Parkolás – könnyű és ingyenes
 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

09/10

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon felnőtt vagy idősebb korban is érdemes-e elkezdeni egy új nyelv tanulását. A válasz mindkét esetben egyértelműen: igen! Meg is mutatjuk hogyan!

05/31

Mikor vágjatok bele az olvasásba idegen nyelven? Milyen kínálatból tudtok választani? És miben segít nektek, ha idegen nyelven olvastok? Mindenre fény derül a cikkünkből!

04/26

Nyelvtanárként szinte mindennapos kérdés a diákoktól. Megválaszolni azonban nem olyan egyszerű, hisz sok fontos szempontot figyelembe kell vennünk, ha könyvválasztásról van szó. Nézzük mi alapján vásároljatok a könyvesboltban.

04/11

Bizony nyelvvizsgán tisztában kell lenni a célország szokásaival, hagyományaival. Most kaptok egy kis összeállítást, hogy más nemzetek hogyan ünnepelnek húsvétkor.

03/30

Nyelviskolánkban egyre többet találkozunk olyan diákkal, aki nem mer megszólalni idegen nyelven. Ismeri a nyelvtant, rendelkezikszókinccsel, mégsem megy a beszéd. Íme pár tanács, hogy magabiztosabb beszélő legyél. 

03/20

Az idegen nyelv tanulás/tudás folyamatos dolog. Nem tudod, hogy állj neki önállóan a gyakorlásnak, ha elfogy a házi feladat? Tippeket adunk, hogy hogyan legyél sikeres a nyelvtanulásban.