Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Vizsgára van szükségem

A következő lépéseket fogjuk megtenni, hogy minél előbb kezedhez kapd vizsgabizonyítványod:

1. Ingyenes szintfelmérő!

Elengedhetetlenül fontos mind tanárodnak, mind Neked, hogy tudjátok hol tartasz! A szintfelmérő alkalmával beszélgetünk az adott nyelven, nyelvtani tesztet írunk, magnóhallgatást kipróbáljuk. Átbeszéljük, hogy mit érzel nehéznek/könnyűnek, mire kell fókuszálnunk, gyakorolnunk leginkább. Megmutatjuk, hogy mely nyelvvizsgák közül választhatsz, sőt együtt kiválasztjuk, hogy kifejezetten Neked, melyik lenne a legelőnyösebb, melyiket tudnád a leghamarabb megszerezni.

2. Nyelvvizsgád kiválasztása.

Először is: mi szinte mindegyik nyelvvizsgára tartunk felkészítést!

Ha konkrét, egy bizonyos nyelvvizsgára van szükséged, akkor természetesen azt célozzuk meg, arra készülünk.

Ha ilyen nincs, mindegy melyik, csak mondjuk középfokú vizsgát szeretnél, akkor viszont tudunk válogatni és megtalálni azt, amelyik számodra a legkönnyebb lesz. Segítünk neked a választásban, mutatunk vizsgafeladatokat, elmondjuk melyik vizsga miből áll, melyikben mi a könnyű vagy a nehéz feladat. A vizsgák időpontját, helyét, árát is összevetjük, hogy tényleg a számodra legideálisabbat találjuk meg.

3. Célirányos felkészülés, vizsgafeladatok begyakorlása.  

Mindegyik nyelvvizsga más. Mi kifejezetten a Te nyelvvizsgádra fogunk felkészíteni, a saját típusfeladatait gyakoroljuk.

4. Titkokat is elárulunk!

Tippeket, trükköket árulunk el, mit hogy csinálj, mit hogy ne csinálj. A különböző feladatokat hogyan célszerű megoldani, szóbelin mire figyelj, hogy megnyerő legyél. Tanulunk joker, minden helyzetben bevethető mondatokat. Sőt! Korábbi tanítványaink véleményét is kikérheted az adott nyelvvizsgáról! Ők hogy érezték ott magukat, mit tapasztaltak, mi volt könnyebb/nehezebb a vártnál. Nagyon sokat tud segíteni egy-egy személyes jó tanács!!  

5. Ingyenes próbavizsga!

Vizsgád előtt kb. 2 héttel ,,szimuláljuk” a vizsgahelyzetet, ami várni fog Rád. Ekkor már nagyjából kész vagy, mégis van még egy csöpp idő az utolsó simításokra. Időkorlát betartásával, adott nyelvvizsgafeladatokkal, vizsgázó társsal együtt.

 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

04/26

Nyelvtanárként szinte mindennapos kérdés a diákoktól. Megválaszolni azonban nem olyan egyszerű, hisz sok fontos szempontot figyelembe kell vennünk, ha könyvválasztásról van szó. Nézzük mi alapján vásároljatok a könyvesboltban.

04/11

Bizony nyelvvizsgán tisztában kell lenni a célország szokásaival, hagyományaival. Most kaptok egy kis összeállítást, hogy más nemzetek hogyan ünnepelnek húsvétkor.

03/30

Nyelviskolánkban egyre többet találkozunk olyan diákkal, aki nem mer megszólalni idegen nyelven. Ismeri a nyelvtant, rendelkezikszókinccsel, mégsem megy a beszéd. Íme pár tanács, hogy magabiztosabb beszélő legyél. 

03/20

Az idegen nyelv tanulás/tudás folyamatos dolog. Nem tudod, hogy állj neki önállóan a gyakorlásnak, ha elfogy a házi feladat? Tippeket adunk, hogy hogyan legyél sikeres a nyelvtanulásban.

03/03

Minden nyelvvizsgára készülő diák azt kérdezi tőlem, melyik a legegyszerűbb nyelvvizsga, melyiket lehet a legkönnyebben megcsinálni. Nos, ez egyénenként különbözhet. Nézzük, hogy is van ez.

02/15

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a külföldi munkavállalás, nyelviskolánkba is egyre több diák érkezik, aki külföldi munkához szeretne idegen nyelvet tanulni.  De milyen nyelvtudás is szükséges a külföldi munkavállaláshoz? Illetve mennyi idő szükséges a felkészülésre?