Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Play Társalgási Klub - már angolul és németül egyaránt!

Mi is ez valójában?

Kötetlen, könnyed beszélgetés egy adott témáról, mintha egy baráti összejövetelen lennél. Az aznapi témát kérdések segítségével járjuk körbe, ezen kívül kommunikációs feladatokkal is feldobjuk a hangulatot. Bár tanári vezetésű, de házi feladat, kikérdezés nélküli, laza társalgás.

Miért gyere el, akkor is, ha úgy érzed, pont a beszéd a gyenge pontod és nem is mernél itt megszólalni?

Mert a tagok többsége, ugyanezt gondolta az első alkalom előtt!!

"Én csak megfigyelőnek megyek, nem szeretnék beszélni";

"maximum a yes-no kérdésekre fogok válaszolni";

"én már nagyon régen angoloztam, meg sem fogok tudni mukkanni" és még sok hasonló félelmet hallottam.

AZONBAN mindenki azért van ott, hogy gyakorolja és fejlessze az angol illetve némettudását, egyáltalán nem baj, ha valaki hibázik, sőt! Bátorítjuk, támogatjuk egymást, örülünk minden egyes elhangzott szónak! Egyszóval, gyere el, hidd el nem fogod megbánni!

Kiknek találtuk ki?

  • akinek nincs lehetősége gyakorolni a beszélt nyelvet
  • aki nem szeretné elfelejteni a nyelvet
  • vagy éppen szeretné felfrissíteni a nyelvtudását
  • aki részt venne egy jó hangulatú beszélgetésben, vidám, ösztönző társaságban

Alap információ a klubról:

Mikor:

Play ANGOL Társalgási Klub: minden csütörtökön 18.00-tól 19.00-ig.

Play NÉMET Társalgási Klub: minden szerdán 10.00-tól 11.00-ig.

Hol: Play Nyelviskola, 7632 Pécs, Maléter Pál u. 80.
Résztvevők száma: 6 - 10 fő
Ár: 800 Ft/alkalom

A részvétel regisztrációhoz kötött! A részvételi szándékot az info@playnyelviskola.hu email címre vagy a 06 20/962-7162-es telefonszámon várjuk.

VIGYÁZAT! A Klub függőséget okozhat! ;-)

Képek a klub életéről

 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

05/22

„Én utálok magolni!”. Általában a szótanulásról mindenkinek a magolás, memorizálás jut eszébe, pedig nem feltétlenül kell hosszú órákat eltöltenünk azzal, hogy a fejünkbe véssük az új szavakat. Az egyszerű és gyors szótanulásnak is megvannak a stratégiái. A továbbiakban ezekről olvashattok kicsit bővebben.

09/10

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon felnőtt vagy idősebb korban is érdemes-e elkezdeni egy új nyelv tanulását. A válasz mindkét esetben egyértelműen: igen! Meg is mutatjuk hogyan!

05/31

Mikor vágjatok bele az olvasásba idegen nyelven? Milyen kínálatból tudtok választani? És miben segít nektek, ha idegen nyelven olvastok? Mindenre fény derül a cikkünkből!

04/26

Nyelvtanárként szinte mindennapos kérdés a diákoktól. Megválaszolni azonban nem olyan egyszerű, hisz sok fontos szempontot figyelembe kell vennünk, ha könyvválasztásról van szó. Nézzük mi alapján vásároljatok a könyvesboltban.

04/11

Bizony nyelvvizsgán tisztában kell lenni a célország szokásaival, hagyományaival. Most kaptok egy kis összeállítást, hogy más nemzetek hogyan ünnepelnek húsvétkor.

03/30

Nyelviskolánkban egyre többet találkozunk olyan diákkal, aki nem mer megszólalni idegen nyelven. Ismeri a nyelvtant, rendelkezikszókinccsel, mégsem megy a beszéd. Íme pár tanács, hogy magabiztosabb beszélő legyél.