Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Vizsgára van szükségem

A következő lépéseket fogjuk megtenni, hogy minél előbb kezedhez kapd vizsgabizonyítványod:

1. Ingyenes szintfelmérő!

Elengedhetetlenül fontos mind tanárodnak, mind Neked, hogy tudjátok hol tartasz! A szintfelmérő alkalmával beszélgetünk az adott nyelven, nyelvtani tesztet írunk, magnóhallgatást kipróbáljuk. Átbeszéljük, hogy mit érzel nehéznek/könnyűnek, mire kell fókuszálnunk, gyakorolnunk leginkább. Megmutatjuk, hogy mely nyelvvizsgák közül választhatsz, sőt együtt kiválasztjuk, hogy kifejezetten Neked, melyik lenne a legelőnyösebb, melyiket tudnád a leghamarabb megszerezni.

2. Nyelvvizsgád kiválasztása.

Először is: mi szinte mindegyik nyelvvizsgára tartunk felkészítést!

Ha konkrét, egy bizonyos nyelvvizsgára van szükséged, akkor természetesen azt célozzuk meg, arra készülünk.

Ha ilyen nincs, mindegy melyik, csak mondjuk középfokú vizsgát szeretnél, akkor viszont tudunk válogatni és megtalálni azt, amelyik számodra a legkönnyebb lesz. Segítünk neked a választásban, mutatunk vizsgafeladatokat, elmondjuk melyik vizsga miből áll, melyikben mi a könnyű vagy a nehéz feladat. A vizsgák időpontját, helyét, árát is összevetjük, hogy tényleg a számodra legideálisabbat találjuk meg.

3. Célirányos felkészülés, vizsgafeladatok begyakorlása.  

Mindegyik nyelvvizsga más. Mi kifejezetten a Te nyelvvizsgádra fogunk felkészíteni, a saját típusfeladatait gyakoroljuk.

4. Titkokat is elárulunk!

Tippeket, trükköket árulunk el, mit hogy csinálj, mit hogy ne csinálj. A különböző feladatokat hogyan célszerű megoldani, szóbelin mire figyelj, hogy megnyerő legyél. Tanulunk joker, minden helyzetben bevethető mondatokat. Sőt! Korábbi tanítványaink véleményét is kikérheted az adott nyelvvizsgáról! Ők hogy érezték ott magukat, mit tapasztaltak, mi volt könnyebb/nehezebb a vártnál. Nagyon sokat tud segíteni egy-egy személyes jó tanács!!  

5. Ingyenes próbavizsga!

Vizsgád előtt kb. 2 héttel ,,szimuláljuk” a vizsgahelyzetet, ami várni fog Rád. Ekkor már nagyjából kész vagy, mégis van még egy csöpp idő az utolsó simításokra. Időkorlát betartásával, adott nyelvvizsgafeladatokkal, vizsgázó társsal együtt.

 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

07/13

A beszédkészség fejlesztés az egyik legnehezebb dolog, mivel a legjobban akkor tudja az ember magasabb szintre emelni, hogy ha van, aki kijavítja és segíti a fejlődésben. De mi van akkor, ha valakinek nincs beszéd partnere?

07/03

Ezt az 5 hibát szinte minden nyelvtanuló elköveti a tanulás során. Te NE tedd!!

06/10

Sokan úgy érezzük, hogy feleslegesen vágunk bele az idegennyelv tanulásba, mert azt gondoljuk, hogy nincs elég jó nyelvérzékünk az elsajátításához. Valóban csak az lehet ügyes, akinek jó a nyelvérzéke? Cikkünkből kiderül.

 

05/22

„Én utálok magolni!”. Általában a szótanulásról mindenkinek a magolás, memorizálás jut eszébe, pedig nem feltétlenül kell hosszú órákat eltöltenünk azzal, hogy a fejünkbe véssük az új szavakat. Az egyszerű és gyors szótanulásnak is megvannak a stratégiái. A továbbiakban ezekről olvashattok kicsit bővebben.

09/10

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon felnőtt vagy idősebb korban is érdemes-e elkezdeni egy új nyelv tanulását. A válasz mindkét esetben egyértelműen: igen! Meg is mutatjuk hogyan!

05/31

Mikor vágjatok bele az olvasásba idegen nyelven? Milyen kínálatból tudtok választani? És miben segít nektek, ha idegen nyelven olvastok? Mindenre fény derül a cikkünkből!