Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Rólunk mondták

Tanítványok véleménye

 • Detti (33):

  2,5 éve tanulok angol nyelvet a Play Nyelviskolában. Azért szeretek ebbe a nyelviskolába járni, mert barátságos a környezet, közvetlenek az oktatók, játékos, mégis komoly szintű az oktatás. A tanárom kedves és közvetlen, jól és érthetően tanít. Mindenkinek ajánlom ezt a nyelvsulit, mert más nyelviskolákhoz képest kedvező áron tanulhatunk nyelveket, továbbá nem szükséges semmilyen nyelvkönyvet megvennünk, azt biztosítják. 

 • Zsanett (33):

  Párban, barátnőmmel, tanulom az angolt itt a nyelviskolában. Tetszik benne, hogy rugalmas az időbeosztás, jókedvűek az órák és kellemes a környezet. A tanárunk aranyos, nyílt, rugalmas, nagyon jól magyaráz, igyekszik minél több dolgot megtanítani. Azért ajánlom a Play Nyelviskolát, mert jó helyen van, jók a tanárok, barátságosak a ,,termek” és megfizethető áron működik. 

 • Roxy (13):

  Itt sokkal jobbak az órák, mint a suliban. Nagyon tetszenek a feladatok, mert játékosak és vidámak. A tanáromat imádom! Nagyon jó fej és megértő. Nagyon szeretem. :) Mintha a második anyukám lenne.  Itt boldogság van! Azért ajánlom másoknak ezt a nyelvsulit, mert itt sokat fejlődhetne mindenki. :) Imádom ezt a sulit!

 • Andi (31):

  Azért szeretek ide járni, mert könnyen megközelíthető, nagyon kedves, türelmes a tanárom, az igényeimet és tudásszintemet figyelembe véve alakítja az órákat. Pont ezért kifejezetten tetszik, hogy egyéni a nyelv oktatás.

 • Armand (11):

  Szeretek ide járni, mert van játék. :) 

 • István (25):

  Németül tanulok a Play Nyelviskolában. A tanárom kedves, jól magyaráz és könnyű vele beszélni. Másoknak is ajánlom ezt a nyelvsulit, mert sokat segít a nyelv fejlődésében és ismétlésében. 

 • Éva (65):

  Németet tanulok itt a nyelviskolában, bízom benne, hogy még ennyi idősen is fejlődhetek! A tanárom kedves, barátságos, közvetlen, igazi pedagógus típus! Szeretem, hogy itt  barátságos a légkör, nagyon inspirál, hogy még érdemes tanulni!

 • Balázs (35):

  Jó ide járni, mert egyénre szabottak az órák (60 perc!), rugalmas időbeosztással, jó hangulatban, kellemes környezetben tanulunk. Kifejezetten előnyös, hogy beszédközpontú az oktatás. A tanárnőm türelmes, figyelmes, rugalmas, hozzáértő és segítőkész. 

 • Zsani (15):

  Szeretem a Play Nyelviskolát, mert jó a hangulat, sokat fejlődök itt és kapok forró csokit. :) A tanárom nagyon kedves, mosolygós. :) Azért ajánlom másoknak is ezt a nyelvsulit, mert tényleg érzem a fejlődést és szívesen járok ide a jó hangulat miatt. 

 • Andi (32):

  Barátságos légkör fogad itt minket, a tanárom vidám, jól felkészült és dicsérve tanít. J Figyel az egyéni igényekre, itt játszva lehet nyelvet tanulni! 

 • Andi:

  Finom a cappuccino! :) Nagyon jól esik, hogy még erre is gondolnak itt a nyelviskolában és a tanóra közben tudom iszogatni a jó meleg, finom cappuccinot. Szeretek itt tanulni, mert egyedül, saját tempómban haladhatok. A tanárom nagyon segítőkész, kedves és nagyon jól beszéli a nyelvet. Azért ajánlom ezt a nyelviskolát, mert jó hangulatú, kis létszámú egyéni órák vannak, ahol könnyebb a nyelvtanulás. 

 • Mónika (38):

  A tanárom nagyon kedves, türelmes, segítőkész. Kedvező az ár, mégis magas szintű az oktatás. 

 • Kati (41):

  Azért szeretek ide járni, mert rugalmasan intézik az órabeosztást. A tanárom felkészült és segítőkész, nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. 

 • Sándor:

  A nyelviskola nagyon jól megközelíthető helyen van, az oktatás testreszabott, rugalmas az órarend, kreatív, szórakoztató, változatos az oktatás. A tanárom nyelvileg felkészült, ötletes órákat tart. Szeretek ide járni!

Szülők véleménye

 • Tündi, Vivi (4) anyukája:

  Azért tartom fontosnak a kisgyermekkori nyelvelsajátítást, mert a nyelvet a kisgyerek játékosan tanulja meg és a későbbiekben tökéletesre csiszolhatja. Mellette még egy nyelvet tanulhat majd. Itt játszva tanulnak, énekelnek, verseket mondanak, ugróiskoláznak, szókártyákat nézegetnek. Barátságos, meleg, családias környezet várja a Piciket. Vivi mindig nagyon örül, amikor jövünk, szeret ide járni. Otthon gyakran énekli a dalokat és mondogatja a tanult szavakat. Úgy gondolom az iskolában majd egy új nyelvet fog tanulni, az angolt pedig különórákon tökéletesíti. Szívből ajánlom más szülőknek is mert jó ,,időtöltés” és rengeteget tanulnak, fejlődnek a picik. Adjunk nekik esélyt!

 • Krisztina, Vivi (7) anyukája:

  Kislányom nagycsoportban kezdte itt a Play Nyelviskolában az angolozást, most kéttannyelvű osztályba jár. Azért kezdtük el anno még oviban, mert szerintem a kicsi gyerekek sokkal fogékonyabbak az idegen nyelvre, sokkal könnyebben tanulják. Itt a tanulás koruknak megfelelően, játékosan történik. Rajzolnak, színeznek, sok éneket, verset hallgatnak. A környezet nagyon gyerekbarát, mintha egy játszószobában lennének. Nagyon sok játék és a koruknak megfelelő tanulást segítő és fejlesztő eszköz van. Kislányom mindig örömmel jön, vidám az órákon. Nem érzi ,,nyűgnek” a különórát, a tanárokat pedig nagyon megszerette. Otthon egyre többször előfordul, hogy játék közben angolul beszél vagy kéri az angol CD-t. Remélhetőleg felnőtt korára tökéletesen elsajátítja az angol nyelvet és sokkal könnyebben fog boldogulni az élet minden területén (munka, nyaralás, barátok). Azért ajánlom más szülőknek is, mert ebben a nyelviskolában minden adott (szép, gyerekbarát környezet, kedves, gyerekek nyelvén értő tanárok) ahhoz, hogy a gyerekek nyelvet tanuljanak, ráadásul úgy, hogy azt inkább játéknak és szórakozásnak tekintsék, nem pedig ,,munkának”. 

 • Judit, Lili (4) anyukája:

  Rendkívül fontosnak tartom, hogy kisgyerekként megismerkedjen kislányom az angol nyelvvel, mert így jobban megtanulja azt és a későbbiekben is könnyebb lesz neki. Lili nagyon jól érzi magát a foglalkozásokon, aktív, énekel, szívesen részt vesz minden feladatban. Hihetetlen sok fejlődést látok rajta. Bízom benne, a jövőben is szeretni fogja majd a nyelvet és könnyen megy majd neki. 

 • Adrienn, Szofi (4) anyukája:

  Ilyen kisgyermekkorban a gyerekek még nagyon fogékonyak. Itt, a Play Nyelviskolában, játékosan sajátítják el a nyelvet, ráadásul az őket körülvevő környezet rendkívül gyerekbarát. Szofi nagyon szeret ide járni, látom rajta a fejlődést. Rendkívül hasznosnak tartom!

 • Vera, Alíz (2) anyukája:

  Úgy gondolom, hogy ami ilyenkor rögzül, az nagy valószínűséggel élete végéig elkíséri. A foglalkozásokon ugrándoznak, játszanak, énekelnek a gyerekek, szeretünk ide jönni, a környezet is nagyon otthonos. Rendkívül látszik rajta a fejlődés, pár alkalom után, teljesen váratlanul otthon angolul kezdett el énekelni. Szerintem ma már alapvető egy idegen nyelv ismerete, ez pedig az angol Európában. Arra számítok, hogy ezzel a korai nyelvelsajátítással, anyanyelvi szint közeli nyelvtudása lesz. Más szülőknek is szívből ajánlom, sok színes, érdekes játék van, minden órán van valami új.

 • Dia, Szabi (3,5) anyukája:

  Azért kezdtük el már ilyen kiskorban az angolozást, hogy később, óvodás és iskolás korban ne „idegen” nyelvként kezelje, ismerős legyen neki az angol nyelv. Szerintem sokkal könnyebben fogja tanulni a nyelvet. Itt a Play Nyelviskolában, játszva tanulnak, mondókáznak, énekelnek, játszanak angolul. A környezet barátságos, szeretik a gyerekek. Szabi nagyon jól érzi magát az órákon, sokat mosolyog, nevet, felszabadult. Meglepően sokat fejlődik, otthon magától énekli az angol dalocskákat, hozza a nyelvsuliban kapott kis szókártyákat, amin a tanult szavak vannak és magától elmondja amit lát – természetesen angolul. Ha angol nyelvű mesét kapcsolunk, szívesen nézi, ismétel belőle szavakat. A jövőt tekintve szeretnénk, ha természetesen kezelné az angol nyelvet, terv, hogy angolos osztályba íratjuk, hogy ne legyen gondja felnőtt korban, tudjon kommunikálni. Szívből ajánlom a Play Nyelviskolát, mert tényleg barátságos a környezet, jók a tanárok, jól tudnak foglalkozni a gyerekekkel, itt úgy tanulják észrevétlenül a nyelvet, hogy közben jól érzik magukat. 

 • Melinda, Zsófi (3) anyukája:

  A kisgyermekkori nyelvtanulás azért fontos, hogy a jövőben könnyebben boldoguljon a többi nyelv elsajátításában illetve az angollal, mint világnyelvvel, az életben. Itt a nyelviskolában játékosan és vizuálisan tanulnak, ami ebben az életkorban szükséges, ráadásul rendkívül gyerekbarát a környezet. Zsófi szeret ide járni, aktív az órákon. Nagyon sok fejlődést látok rajta! Vannak olyan dogok, amiket csak angolul mond, ha nyaralunk és angolul beszélő embereket hall ő is vált magyarról! Remélem, hogy szépen, folyékonyan megtanulja és kamatoztatni tudja majd az életben. Tetszik, hogy itt kis csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel, így nagyobb figyelem jut rájuk egyénenként is. 

 • Eszter, Barnabás (3) anyukája:

  A jövőjének kulcsa az idegen nyelv ismerete. A nyelviskolában játékosan tanulnak, mondókákkal, videókkal, játékokon keresztül. A környezet nagyon szép, komfortos, rengeteg a kreatív játék. Kisfiam zárkózott típus, ide mégis szívesen jön. Otthon, játék közben, sok mindent mond angolul. Úgy gondolom, később könnyebb lesz a tanulás angolul és más idegen nyelven egyaránt, továbbá véleményem szerint kizárólag magyar nyelven/tudással már nem fognak tudni érvényesülni itthon sem. Barátságos az oktatás, az oktató és nagyon szimpatikus a kiscsoportos foglalkozás. 

 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

07/13

A beszédkészség fejlesztés az egyik legnehezebb dolog, mivel a legjobban akkor tudja az ember magasabb szintre emelni, hogy ha van, aki kijavítja és segíti a fejlődésben. De mi van akkor, ha valakinek nincs beszéd partnere?

07/03

Ezt az 5 hibát szinte minden nyelvtanuló elköveti a tanulás során. Te NE tedd!!

06/10

Sokan úgy érezzük, hogy feleslegesen vágunk bele az idegennyelv tanulásba, mert azt gondoljuk, hogy nincs elég jó nyelvérzékünk az elsajátításához. Valóban csak az lehet ügyes, akinek jó a nyelvérzéke? Cikkünkből kiderül.

 

05/22

„Én utálok magolni!”. Általában a szótanulásról mindenkinek a magolás, memorizálás jut eszébe, pedig nem feltétlenül kell hosszú órákat eltöltenünk azzal, hogy a fejünkbe véssük az új szavakat. Az egyszerű és gyors szótanulásnak is megvannak a stratégiái. A továbbiakban ezekről olvashattok kicsit bővebben.

09/10

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon felnőtt vagy idősebb korban is érdemes-e elkezdeni egy új nyelv tanulását. A válasz mindkét esetben egyértelműen: igen! Meg is mutatjuk hogyan!

05/31

Mikor vágjatok bele az olvasásba idegen nyelven? Milyen kínálatból tudtok választani? És miben segít nektek, ha idegen nyelven olvastok? Mindenre fény derül a cikkünkből!