Play angol nyelvű társalgási klub, Pécs

Rólunk

Szeretettel köszöntünk nyelviskolánk weboldalán. Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk. 

Iskolánk 2008-ban nyitotta meg kapuit kertvárosban.

Miben különbözünk a többi nyelviskolától?

Egyéni vagy két/három fős oktatás van nálunk, személyre szabott tananyaggal, rugalmas időbeosztásban. Így a tanulás sokkal hatékonyabb, gyorsabb, változatosabb.

Kezdő szinttől felsőfokig oktatunk 5 nyelven jelenleg: angolul, németül, spanyolul, olaszul és franciául. Tanítványaink között tudhatunk kisbabákat, bölcsiseket, ovisokat, kisiiskolásokat, felsőtagozatos általános iskolásokat, gimnazistákat, egyetemistákat, felnőtteket, sőt nyugdíjasokat is.

Több típusú felkészítés található meg nálunk:

 • mind általános, mind szakmai nyelvvizsgára való felkészítés
 • korrepetálás iskolásoknak
 • külföldi munkára készülőknek segítünk a nyelvben
 • állásinterjú előtt állókkal átvesszük a várható kérdéseket
 • fejlesztjük a nyelvtudását azoknak, akiknek a munkájához kell a nyelv (fókuszálva az adott területre)
 • ,,business English” órákat tartunk 
 • társalgási szint elérését vágyóknak ebben adunk segítséget
 • tudatos szülők kisgyermekeinek: baba- és ovisangol foglalkozást biztosítunk
 • szintentartó kommunikációs órákat biztosítunk

Pár fontos információ, ami érdekelhet:

 • minden esetben az első alkalom ingyenes: megismerkedhetsz a hellyel, leendő tanároddal, átbeszélitek, hogy mi a célkitűzés a nyelvvel, mik az igényeid, ha tanultál már korábban, mit és miből tanultál, hogy állsz most, mitől tartasz, mi megy nehezebben a nyelvtanulásban és minden egyéb felmerülő kérdésedre válaszolunk. Ez az alkalom semmilyen kötelezettséggel nem jár! Gyere el, ismerkedj meg velünk és még utána is el tudod dönteni, hogyan tovább.
 • bármikor elkezdheted, az első időpontot érdemes telefonon vagy email-en leegyeztetni. (20/962-7162; info@playnyelviskola.hu)
 • nem kell előre bizonyos számú tanórát kifizetni, minden hó elején visszamenőleg, az előző hónapot fizetik a tanítványok (tehát csak annyit, ahány órán ténylegesen részt vettél)
 • aznapi lemondás esetén a tanóra díjának 50%-át ki kell fizetni, ez fordított esetben is fennáll, ha a tanár törli a tanóra napján az órát, így a következő órának csak felét kérjük. Megértéseteket köszönjük.
 • reggel 8-tól este 8-ig tartunk órákat, igény esetén akár szombaton is

Sikereink:

Büszkék vagyunk rá, hogy tanítványaink 90 %-os aránnyal sikeresen mennek át a nyelvvizsgákon. Ez a mérhető siker, ám mi azt is örömmel éljük meg, ha a legkisebbek otthon angolul kezdenek el énekelni, ha a gyerekek bátrabban szólalnak meg az iskolában, ha az állásinterjún magabiztos a tanítványunk vagy ha külföldön is boldogul a diákunk. Elégedettségük pedig leginkább abban látszik, hogy szívből ajánlanak minket másoknak és adják tovább jó hírünket.     

Néhány elégedett tanítványunk véleménye:

Detti (33): "2,5 éve tanulok angol nyelvet a Play Nyelviskolában. Azért szeretek ebbe a nyelviskolába járni, mert barátságos a környezet, közvetlenek az oktatók, játékos, mégis komoly szintű az oktatás. A tanárom kedves és közvetlen, jól és érthetően tanít. Mindenkinek ajánlom ezt a nyelvsulit, mert más nyelviskolákhoz képest kedvező áron tanulhatunk nyelveket, továbbá nem szükséges semmilyen nyelvkönyvet megvennünk, azt biztosítják."

Zsani (15): "Szeretem a Play Nyelviskolát, mert jó a hangulat, sokat fejlődök itt és kapok forró csokit. :) A tanárom nagyon kedves, mosolygós. :) Azért ajánlom másoknak is ezt a nyelvsulit, mert tényleg érzem a fejlődést és szívesen járok ide a jó hangulat miatt."

Éva (65): "Németet tanulok itt a nyelviskolában, bízom benne, hogy még ennyi idősen is fejlődhetek! A tanárom kedves, barátságos, közvetlen, igazi pedagógus típus! Szeretem, hogy itt  barátságos a légkör, nagyon inspirál, hogy még érdemes tanulni!"

Balázs (35): "Jó ide járni, mert egyénre szabottak az órák (60 perc!), rugalmas időbeosztással, jó hangulatban, kellemes környezetben tanulunk. Kifejezetten előnyös, hogy beszédközpontú az oktatás. A tanárnőm türelmes, figyelmes, rugalmas, hozzáértő és segítőkész."

 

Legfrissebb blog bejegyzéseink

07/13

A beszédkészség fejlesztés az egyik legnehezebb dolog, mivel a legjobban akkor tudja az ember magasabb szintre emelni, hogy ha van, aki kijavítja és segíti a fejlődésben. De mi van akkor, ha valakinek nincs beszéd partnere?

07/03

Ezt az 5 hibát szinte minden nyelvtanuló elköveti a tanulás során. Te NE tedd!!

06/10

Sokan úgy érezzük, hogy feleslegesen vágunk bele az idegennyelv tanulásba, mert azt gondoljuk, hogy nincs elég jó nyelvérzékünk az elsajátításához. Valóban csak az lehet ügyes, akinek jó a nyelvérzéke? Cikkünkből kiderül.

 

05/22

„Én utálok magolni!”. Általában a szótanulásról mindenkinek a magolás, memorizálás jut eszébe, pedig nem feltétlenül kell hosszú órákat eltöltenünk azzal, hogy a fejünkbe véssük az új szavakat. Az egyszerű és gyors szótanulásnak is megvannak a stratégiái. A továbbiakban ezekről olvashattok kicsit bővebben.

09/10

Gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon felnőtt vagy idősebb korban is érdemes-e elkezdeni egy új nyelv tanulását. A válasz mindkét esetben egyértelműen: igen! Meg is mutatjuk hogyan!

05/31

Mikor vágjatok bele az olvasásba idegen nyelven? Milyen kínálatból tudtok választani? És miben segít nektek, ha idegen nyelven olvastok? Mindenre fény derül a cikkünkből!